​Ring os op på: 40 93 35 88

Vi tilbyder Weekend- og Aftenvagt

Naturgas & Gaskedler installeres i Ølstykke & Stenløse

​Hos Egedal VVS ApS udfører vi udskiftning af dit gamle oliefyr til nye energirigtige gaskedler, og med vores mangeårige erfaring kan vi garantere et kvalitetsbevidst arbejde.

Inden for gaskedler udfører vi blandt andet:

  • ​Installation af ny kedel
  • Naturgas og gaskedeler til Industri/Erhverv
  • Naturgas og gaskedeler til Huse/villaer
  • Gasinstallation til ejendomskomplekser

​Vi arbejder blandt andet med gaskedler i mærkerne Vaillant, Bosch, Baxi og Viessmann – alle gaskedler i højeste kvalitet.

Har du brug for et serviceeftersyn på din gaskedel, så har vi den rette samarbejdspartner, der står klar til at hjælpe dig.

Spar penge med en ny gaskedel

​At skifte fra olie til gaskedler og naturgas kan sænke din varmeregning og øge værdien af dit hus i en eventuel salgssituation.

Der er også en god besparelse i at konvertere fra ikke kondenserende gaskedel til en kondenserende. Desuden giver HMN Naturgas tilskud både ved udskiftning fra oliekedel til gaskedel og fra ikke kondenserende til kondenserende.

Installation af naturgas

​Vi har over 30 års erfaring med varmeinstallationer og vores ekspertise inden for installation af naturgas og gaskedler er stor. Vi kan tilbyde dig professionel rådgivning i forbindelse med valg af kedel samt inden for de muligheder, du har for opsætning af naturgaskedlen.

Vi giver dig gode råd, når du skal vælge gaskedel, og inden vi foreslår en naturgasløsning, tager vi husets isolering, varmebehov og dine ønsker om energibesparelser i betragtning, så du får den helt rigtige gaskedel installeret.

Ønsker du en energivenlig gaskedel?

​Vi dækker hele Nordsjælland og København og har især mange opgaver omkring Stenløse, Ølstykke, Egedal og Ganløse. Skulle du bo andetsteds, er du naturligvis stadig velkommen til at ringe for et tilbud på udskiftning til gaskedel eller naturgas.

Kontakt Egedal VVS ApS og lad os rådgive dig, så du får en naturgasløsning eller gaskedel, der er optimal for dig og dit behov i hjemmet Ring på telefon 40 93 35 88 eller skriv en mail til cg@vvs-egedal.dk

Uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud. 

Ring på 40 93 35 88, send en e-mail på cg@vvs-egedal.dk, eller skriv via nedenstående formular.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

PROFIL

Egedal VVS

CVR: 29207100 

KONTAKT

Telefon: 40 93 35 88

E-mail: cg@vvs-egedal.dk​​

FIND VEJ

Mølleparken 22
​3660 Stenløs

PARTNERE

TEKNIQ

Danaweb A/S​