​Ring os op på: 40 93 35 88

Vi tilbyder Weekend- og Aftenvagt

Nyt badeværelse

​Hos Egedal VVS ApS tilbyder vi alt fra den lille makeover af dit nuværende badeværelse til den totale løsning med et helt nyt badeværelse.

​Altid højeste kvalitet inde for nyt badeværelse

​Badeværelset er det rum i boligen, hvor man som VVS-installatør virkelig kan folde sig ud, og hvor det kræver en vis erfaring og ekspertise for at kunne levere et tilfredsstillende resultat. Et badeværelse kræver nemlig en kombination af rengøringsvenlighed, funktionalitet, velvære og et smukt og bæredygtigt design.

Med os som din professionelle VVS-installatør på dit nye badeværelse er du garanteret en totalløsning, hvor resultatet altid afspejler vores store sans for grundighed og kvalitet, og hvor der er blevet kælet for detaljen.

Arkitekttegnet badeværelse

​Vi tilbyder at stå for hele entreprisen, såfremt du ønsker en totalløsning. Når vi udfører et badeværelse, står vi for alt fra start til slut. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om koordineringen af forskellige faggrupper og flere forskellige fakturaer – den klarer vi.

Ønsker du et arkitekttegnet designbadeværelse, kan vi også tilbyde dette. Vores samarbejdspartnere er alle dygtige og professionelle fagfolk, der alle har fokus på at levere et badeværelse, der matcher dine ønsker og behov.

God kvalitet og en skarp pris på et nyt badeværelse

Vi bruger kun godkendte og anerkendte mærker og udfører selvfølgelig alt VVS-arbejde i overensstemmelse med alle gældende regler og lovkrav på området.

Vi udfører badeværelser i hele Nordsjælland og hovedstaden og kører især til mange opgaver i Stenløse og området omkring Ganløse, Ølstykke og Egedal.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 93 35 88 eller via mail på cg@vvs-egedal.dk for yderligere oplysninger eller et uforpligtende og skarpt tilbud på et nyt badeværelse.​ 

Uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud. 

Ring på 40 93 35 88, send en e-mail på cg@vvs-egedal.dk, eller skriv via nedenstående formular.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

PROFIL

Egedal VVS

CVR: 29207100 

KONTAKT

Telefon: 40 93 35 88

E-mail: cg@vvs-egedal.dk​​

FIND VEJ

Mølleparken 22
​3660 Stenløse

PARTNERE

Danaweb A/S​